Дълги и гъсти мигли са мечтата на всяка жена. Те са едно от най-мощните оръжия за съблазняване. Те са белег на стил, определяща характеристика за отличителните черти на лицето. През 60-те кукленската визия беляза цяла епоха в модата и играеше дори роля на един от факторите за старт на кариера в шоубизнеса. Днес всяка жена познава добавената стойност на прекрасния външен вид. Това е и една от причините да не жалим усилия и средства за поддържането му в перфектна форма, естествено – ако имаме ниво на отношение към нас самите.

Бонилаш серум за мигли:

  • Удължава, сгъстява и уплътнява миглите
  • Подсилва естествения цвят на миглите
  • Подхранва, хидратира и възстановява миглите
  • Предотвратява прекомерното падане на миглите
  • Подходяща грижа след прилагане на изкуствени мигли

Една от основните съставки на серума е биматопрост – ефикасен стимулант на растежа на миглите, който има положителен ефект върху дължината и дебелината на косъма, спомага за увеличаване на броя на миглите, подсилва ги и им придава здрав вид, както и засилва наситеността на естествения им цвят. Останалите активни съставки като пантенол, биотин, уреа и др., укрепват косъма от корена до върха, подпомагат синтеза на кератиноцитите в корена, спомагат за подобряване състоянието и вида на миглите, усилват растежа им и ги сгъстяват. Пантенолът има допълнително успокояващо действие.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

ПОЛАГА СЕ ПО ЛИНИЯТА НА ГОРНИТЕ МИГЛИ

Прилага се вечер, след отстраняване на грима. Серумът се полага при чисти и сухи клепачи, в основата на горните мигли, върху косъма, по протежение на клепача и на границата с него, като клепачът е затворен.
Внимание! НЕ се слага във вътрешността на окото и по линията на долните мигли.
Серумът за стимулиране растежа на миглите Бонилаш се препоръчва на жени, които искат да имат ЕСТЕСТВЕНИ, дълги и красиви мигли.
Може да се използва от хора, носещи контактни лещи (преди употреба контактните лещи трябва да се махнат), след химиотерапия, след процедури за удължаване и сгъстяване на миглите, върху постоянен грим и след боядисване на миглите с къна.